Nu kan du teckna dig för lägenhet på Kyrkvägen 8 på Björkö

Samtliga lägenheter hyrs ut via BoPlats. Stod du i vår bostadskö innan BoPlats tog över kön har du förtur med de dagar du hade med dig innan kön flyttades. För 9 av lägenheterna erbjuds förtur för personer som redan är folkbokförda i Öckerö kommun.

Uthyrningsprocessen för de nyproducerade lägenheterna på Kyrkvägen 8 pågår från 1 december till 15 december. Så senast 15 december behöver du som är intresserad ansöka om lägenhet på BoPlats hemsida. Du kan söka upp till fem lägenheter samtidigt på BoPlats hemsida.

Finns det outhyrda lägenheter kvar efter 15 december så kommer dessa att återpubliceras under januari.

Viktiga länkar

Välkommen till barn- och familjevänliga Björkö!

Mitt på Björkö producerar vi på Öckerö Fastigheter 39 nya hyreslägenheter. Bostadsområdet byggs centralt på Björkö med korta avstånd till såväl förskola/grundskola, kollektivtrafik och livsmedelsbutik.

Området ligger nära såväl skola som förskolor. Inom området skapas också en mindre lekplats. I närområdet finns också tillgång till ett rikt friluftsliv och fritidsaktiviteter.

Området är byggt för att passa många åldersgrupper och vi eftersträvar ett blandat boende. Vi tror att de yteffektiva lägenheterna kommer attrahera många och innebära att fler personer inom kommunen erbjuds möjlighet att komma in på bostadsmarknaden, att hitta ett mindre boende som passar sin livssituation och ett tryggt boende med hög service.

Dessa 39 lägenheter fördelas mellan 2 stycken 1 rum och kök, 15 stycken 1,5 rum och kök, 14 stycken 2 rum och kök, 4 stycken 3 rum och kök samt 4 stycken 4 rum och kök. Lägenheterna finns i tre separata huskroppar med egna trapphus med hiss.

Senast uppdaterad:

Bilder

Förstora bilden
Förstora bilden
Förstora bilden

Exempelbild på vardagsrum i en av treorna

Förstora bilden

Exempelbild på kök i en av treorna

Förstora bilden

Exempelbild på badrum i en av treorna