Nya bostadsrätter på Sandlyckan

Här på Sandlyckan – nära allt det bästa skärgården har att erbjuda – bygger Öckerö Fastighets AB bekväma bostadsrätter för ett aktivt och modernt skärgårdsliv.

Lägenheterna kommer att stå klara för inflyttning i början av 2017.Husen ligger vackert inbäddade i grönska, med närhet till havet, shopping, restauranger och caféer. Hönö Klåva sjuder av liv året om, salta bad finns på gångavstånd och vackra promenadstråk finns alldeles runt knuten.

När vi har planerat lägenheterna har vi tänkt på dig som vill bo nytt, bekvämt och modernt i ett av skärgårdens allra bästa lägen. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong. Standarden är hög, och vi har lagt stor omsorg vid bekvämlighet och materialval. Vi erbjuder hem att trivas i! Lägenheterna säljs till fast pris, och du som står i vår bostadskö har förtur att köpa de attraktiva bostadsrätterna.

För dig som innan den 15 maj i år anmält dig till Öckerö Bostads AB:s bostadskö, finns möjlighet att få förtur till köp av lägenhet på Sandlyckan (turordning efter anmälningsdatum till bostadskön gäller). För att förtur till köp vill vi att du anmäler ditt intresse senast den 29/6. Du förbinder dig inte till någonting nu, utan du får mer information om projektet och säkrar din förtursplats. Detta erbjudande räknas inte in i de tre erbjudanden ni har rätt till enligt policyn för Öckerö Bostads AB:s tilldelning av hyresrätter, utan skall bara ses som ett särskilt erbjudande.

Läs mer och anmäl ditt intresse direkt på BRF Sandlyckevägens egen hemsida.

Senast uppdaterad: