Samtliga 60 lägenheter på Heinövallen nu uthyrda

31 juli påbörjas inflyttningen på Heinövallen. Igår skrevs avtalet för lägenhet 60 varför alla lägenheter kommer vara uthyrda från inflyttningsdatum.

Intresset har varit enormt för lägenheterna på Heinövallen. Drygt 300 personer har anmält intresse och det har varit ett gediget arbete att träffa alla intresserade och fördela lägenheterna.  Total tid i bolagets bostadskö har varit avgörande för i vilken ordning de intresserade erbjudits lägenhet.

Vid gamla Heinövallen bygger Öckerö Bostads AB 60 moderna, trygga och prisvärda hyresrätter. På fyra våningsplan i tre hus byggs yteffektiva lägenheter med öppen planlösning i fina omgivningar. Alla lägenheter har balkong eller uteplats, och är utrustade med tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin.

Vi bygger ett bekvämt och bekymmersfritt boende för alla åldrar. Här bor du nära havet och naturen, och med cykelavstånd till Hönö Klåva med shopping, restauranger och caféer. I närheten finns också service som vårdcentral, förskolor och skolor – och busshållsplats med goda förbindelser ligger bara ett stenkast från husen.

Förstora bilden
Förstora bilden
Förstora bilden

Senast uppdaterad: