Byggstart för Hedens skola

Nu påbörjar Öckerö Fastighets AB tillbyggnaden av Hedens skola. Under tiden kommer skolverksamheten att pågå som vanligt i befintliga lokaler.

Bygget av den nya skolan kommer att innebära en ökning av tung trafik i området. Byggarbeten kommer att pågå mellan kl 07-18 på vardagar. Under dessa tider finns det en ökad risk för buller och tung trafik. För att hålla isär elever och den tunga trafiken kommer eleverna att röra sig till och från skolan i särskilda stråk. De nya lokalerna kommer att stå klara i samband med skolstarten i augusti 2016. 

Även rivningen och det framtida bygget Brattebergsskolan kommer att innebära en ökning av tung trafik i området runt skolan. Rivnings- och byggarbeten kommer att pågå mellan kl 07-18 på vardagar. Under dessa tider finns det en ökad risk för buller och tung trafik. För att hålla isär elever och den tunga trafiken kommer eleverna att röra sig till och från skolan i särskilda stråk. Ni som lämnar och hämtar högstadieelever med bil bör göra detta på vändslingan på Skolvägen för att inte belasta övriga infarter till skolorna i området. Den nya skolan beräknas stå färdig till vårterminen 2017.

Senast uppdaterad: