Öckerö Bostadsbolag AB

Informationsmöte om nybygget och parkeringarna på Solhöjden

Öckerö Fastighets AB bjuder in boende på Solhöjdens pensionärslägenheter till informationsmöte tisdagen den 9 oktober kl 15.

Då bygget på Solhöjden börjar bli mer påtagligt och det uppstått flera frågeställningar från hyresgäster bjuder vi in bostadshyresgäster i pensionärslägenheterna på Solhöjden till informationsmöte. Vi vill på detta sätt dels informera om vad som händer och ge en möjlighet att ställa frågor.

Vi kommer bland annat berätta mer om hur vi arbetar med att bygget ska fungera så bra som möjligt för de boende och att på bästa sätt försöka lösa parkeringssituationen. Vi kommer också informera mer om de åtgärder som kommer under hösten då vi bland annat ska borra fler hål för bergvärme i området.

Närvarande på mötet kommer vara representanter från oss på Öckerö Fastigheter, från entreprenören Tornstaden och från Öckerö kommun som kommer bedriva verksamheten inne på nya Solhöjden.

Vi bjuder på kaffe och en god möjlighet att ställa de frågor ni önskar.

Tid:

Tisdagen den 9 oktober, kl 15

Plats:

Samlingslokalen Solhöjdens äldreboende

Inbjudna:

Boende på Solhöjdens pensionärslägenheter

 

Senast uppdaterad: 2018-10-05 13.12


Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram