Öckerö Bostadsbolag AB

Publika laddstolpar på Öckerö och Hönö

Nu kan du som kör elbil ladda din bil på flera ställen på Öckeröarna. Under hösten 2019 har Öckerö Fastigheter satt upp ett antal laddstolpar för elbilar.

På besöksparkeringarna på Heinövallen på Hönö, och på Börshuset på Öckerö finns sammanlagt fyra laddpunkter. Dessutom finns det två på kommunhuset och två stycken på Öckerö Fastigheters kundpakering. Klicka på kartan nedan för att hitta laddstolpar över hela Europa.

Karta laddstolpar

Laddarna kan bland annat laddas med mobilappen Virta. I appen kan du se och hitta stationer över hela Europa, starta och stoppa laddningen, betala och reservera stationer i förväg.

Du betalar antingen via appen, med RFID-tagg som du beställer av Virta eller engångsbetalning utan registrering med konto- eller kreditkort.

Priser:
Engångsbetalning: 3,25 kr/kWh
Virtakund: 2,50 kr/kWh
Bli Virta-kund: www.virta.global/sv

Ladda ner appen:

Senast uppdaterad: 2020-03-11 16.14

Här hittar du mer information om hur appen och betalning fungerar.

Boendeparkering med laddstolpe

För de boende på Heinövallen kan vi erbjuda egen parkeringsplats med laddstolpe för elbil. För pris och mer info hänvisas till: info@ockerofast.se

Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram