Öckerö Nät AB

Fiber ger bredband på riktigt

Idag kan man prata med en saknad vän på andra sidan jordklotet, titta på film, lyssna på musik och betala räkningar via internet. Och nya smarta tjänster utvecklas hela tiden - men de kommer kräva allt mer kapacitet. Med fiber från Öckerö Nät får du en bredbandsuppkoppling som klarar dagens tjänster blixtsnabbt och störningsfritt, och du kan vara säker på att ditt bredband klarar framtidens krav. Kapaciteten i optisk fiber är nämligen i princip obegränsad.

Men fiber handlar inte bara om snabb internetuppkoppling. Med en enda anslutning kan du också få ett stort TV-utbud och billig telefoni. Ansluter du dig till vårt fibernät får du tillgång till ett brett utbud av digitala tjänster som till exempel TV, telefoni och bredband.  Öckerö Nät är helt öppet, vilket innebär att du själv kan välja vilka tjänster och abonnemang du vill ha, från vilken som helst av våra leverantörer. På Bredbandswebbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du bra överblick över tjänster och leverantörer.

Vad kostar det, och vad ingår?
Ordinarie pris för att ansluta en villa är 34.900 kr inkl. moms. 
I priset ingår projektering, grävning, kabeldragning, skarvning, montage, anslutning, utrustning i kopplingspunkten och medieomvandlaren i ditt hus.

Senast uppdaterad: 2017-07-31 07.06

Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram