Öckerö Nät AB

Effektivare arbetsplatser med fiber

Med fiber indraget får företaget tillgång till en hel kommunikationsplattform med supersnabbt bredband och billigare telefoni med många smarta tjänster. Ni kan skicka stora mängder information med ljusets hastighet, och står rustade för framtidens krav - och möjligheter. 

Med en bredbandsuppkoppling på upp till 1000Mbit/sekund är långsamma överföringar historia. Ni kan ladda hem tunga programfiler, skicka tunga dokument och bilder till kunder på några sekunder. Eller jobba problemfritt med avancerade molnlösningar. Nu öppnas också möjligheten för oss öbor att skapa nya snabba tjänster på nätet - till hela världen

Via Öckerö Nät får man också tillgång till tjänster inom IP-telefoni. För företag är det ofta en mycket kostnadseffektiv lösning. 

Öckerö Nät är ett öppet stadsnät och ni kan välja mellan ett brett utbud av tjänster från leverantörer som konkurrerar på lika villkor.
Hör av er till oss så berättar vi mer om fiberns möjligheter, vad det kostar och när vi kan koppla upp din fastighet.

Senast uppdaterad: 2018-08-13 12.48

Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram