Öckerö Bostadsbolag AB

Öckerö Fastigheter ökar mest i Hyresgästföreningens undersökning

I Hyresgästföreningens undersökning ökar Öckerö Fastigheter mest av alla bolag och går från en poäng på 52 år 2016 till 62 år 2019.

I årets undersökning slutar Öckerö Fastigheter på plats 10 av 16 allmännyttiga bolag kring Göteborg. Vi går framåt i alla kategorier och har högre snitt i alla kategorier utom i två jämfört med snittet för Sveriges allmännyttiga bostadsbolag. De kategorier där vi får sämre betyg än snittet för allmännyttan är Närmiljö och Inflytande. Inflytande är också den kategori där hyresvärdarna över lag får lågt betyg av hyresgästerna.

Nyhet om innehållet finns att läsa på Hem & hyra som är en tidning ägd av Hyresgästföreningen.

Under våren genomförde bolaget en egen hyresgästundersökning via företaget Aktivbo. De bägge rapporterna visar i stora drag samma resultat. Under november kommer svaren analyseras och en heldag genomföras med alla anställda för att arbeta fram aktiviteter och handlingsplaner för att kunna leverera ännu bättre i framtiden.

Vi vill tacka alla Hyresgäster för era svar och hoppas ni återkommer till oss med goda och mindre bra synpunkter som är grunden för att vi ska kunna utvecklas.

Senast uppdaterad: 2019-11-12 11.56


Öckerö Fastigheter är samlingsnamnet för kommunens fastighetsbolag. Vi är verksamma inom affärsområdena bostäder, lokaler och nät. Öckerö Fastigheter förvaltar bostäder, lokaler, servicehus, skolor, idrottsanläggningar och en digital IT-infrastruktur på Öckeröarna.

ÖCKERÖ FASTIGHETER | 031-764 56 00 | info@ockerofast.se

ÖCKERÖ NÄT | 031-763 24 05 | ockeronat@ockero.se

Gilla oss på Facebook
Vi finns på LinkedIn
Följ oss på Instagram