Anmäl parkeringsplats på Solhöjdens pensionärslägenheter

När nya Solhöjden byggs kommer det att bli färre tillgängliga parkeringsplatser. Därför har Öckerö Fastigheter för avsikt att anlägga parkeringsplatser inom bostadsområdet. Anmäl er genom det formulär som ni får utdelat i er brevlåda. Först till kvarn gäller.

I sommar startar bygget av nytt äldreboende på Solhöjden. Det nya äldreboendet kommer att innebära 48 nya boendeplatser. Det kommer att anläggas där gästparkeringen ligger idag. Under den tid som bygget pågår, kommer tillgången till parkeringsplatser vid Solhöjden att vara begränsad.

För att tillgodose bostadsområdet Solhöjdens pensionärslägenheter med parkeringar avser bolaget att anlägga ett antal platser inom området. Vi kan i dagsläget inte säga hur många som får plats. Platserna kommer endast kunna bokas av de boende i bostadsområdet. Platserna kommer fördelas enligt först till kvarn.

Kostnad för parkeringsplats år 2018 är 240 kronor per månad. Vill du hamna i kön anmäler du dig via det anmälningsformulär som ni får utdelat i er brevlåda.

Vi kommer också i samband med arbetena se över utemiljön i området. En översyn av buskar och häckar kommer att göras som ett led i att ytterligare förbättra skötseln av grönytor.

För mer info hänvisas till vår växel: 031 - 764 56 00.

Förstora bilden

Ytor för planerade parkeringsplatser

Senast uppdaterad: