Kommentar om GTs artikel

Göteborgstidningen (GT) har idag publicerat en artikel om ommålningen av fasaden på Hedenskolan. VD Hans Andreasson informerar ytterligare i ärendet.

GT har publicerat en artikel där beskrivningen delas av Öckerö Fastigheter.

Länk till artikeln

Kommentar från VD Hans Andreasson:

"I samband med entreprenaden av om- och tillbyggnad av Hedenskolan har vi inom ramen för upphandlat partneringavtal beställt ommålning av befintliga delen av Hedenskolan. När detta skulle påbörjas under hösten noterades att delar av fasaden behövde bytas, varför själva ommålningen sköts framåt i tiden. När fasaden var korrigerad påbörjade underentreprenören ommålningen då det var kallt och blött, varför färgen flagnat betänkligt och arbetet ser mycket undermåligt ut. När besiktning genomfördes underkändes arbetet såväl av vår representant som av ansvarig på NCC och en handlingsplan togs fram tillsammans med ansvarig underentreprenör. En ommålning kommer därför att genomföras under våren.

Det föreligger alltså ingen tvist mellan oss och NCC och vi är överens om nulägesbilden och vad som ska genomföras under våren. Vi är också övertygade om att det kommer att bli ett fullgott slutresultat till sommaren"

För mer info hänvisas till VD Hans Andreasson på mail hans.andreasson@ockero.se eller 031-764 56 17.

Förstora bilden

Bilder från invigningen av Hedenskolan

Senast uppdaterad: